Prelucrarea datelor cu caracter personal - ForIT

PMC Group Distributie SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 533771132554.

Conform Legislatiei in vigoare, Leagea nr. 677/2001 cu referire la protectia persoanelor in raport cu prelucrarea datelor personale, PMC Group Distributie SRL se oblige sa respecte in stricte conditii de siguranta, a datelor personale furnizate de utilizatori.

Care este scopul colectarii de date Personale?

  1. Scopul principal este de informare a clientilor PMC Group Distributie SRL cu privire la starea contului creat, pentru facturarea si livrarea produselor comandate si solutionarea oricaror probleme ce tin de retur sau garantie.

  2. Informarea clientilor prin email de tip Marketing (oferte promotionale sau anumite informatii cu privire la campanii), privind noutatile si anunturile care apar, prin email sau mesaje text pe telefon [SMS].

  3. Cercetarea pietei, cum ar fi monitorizarea comportamentului utilizatorilor pentru a oferi o mai buna experienta de navigare si monitorizarea vanzarilor ce se efectueaza.

La inregistrarea pe site, utilizatorul este rugat sa completeze un formular pentru Cont si pentru comnda, astfel el acceptand ca datele lui personale, vor fi include intr-o baza de date, atent supravegheata de PMC Group Distributie SRL, baza care este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, cu numarul 533771132554, prin care accepta fara nici o rezerva ca aceste date vor fi utilizate in scopurile mentionate anterior.

Astfel, din acest Document, utilizatorul a luat la cunostinta, ca datele cu character personal, folosite in scopurile mentionate anterior, sunt stocate intr-un mod sigur si conform legii s-a respectat dreptul la informare, la accesul de date, de interventie si opozitie si dreptul in care nimeni nu este supus deciziei individuale. De asemenea este garantat si dreptul la sesizarea justitiei in caz ca sunt incalcate reglementarile din Legea nr. 677/2001 cu referire la protectia persoanelor referitor la utilizarea si prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestora.

Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa contina data, intentia si semnatura cu adresa de expeditie: Str. Sfânta Treime, nr. 14, Sector 2, București, România (Lizeanu) cu destinatarul: SC PMC Group Distributie SRL, in care puteti solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastra personale sunt procesate. De asemeanea in cadrul aceleasi cereri se poate solicita si intervfentia asupra datelor dupa cum urmeaza:

  1. Remedierea, corectarea, blocarea, stergerea sau reactualizarea datelor personale care nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu character personal cat si circulatia libera a acestor date, mai ales in cazul in care datele sunt eronate sau incomplete.

  2. Solicitarea de transpunere in date anonime a detaliilor personale care nu respecta legea nr. 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu character personal cat si circulatia libera a acestor date.

  3. Notificarea tertilor a caror date au fost dezvaluite , daca acest process nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.

  4. Datele personale transmise de catre clienti vor fi stocate si criptate in baza de date a PMC Group Distributie SRL si a colaboratorilor terti timp de 5 ani conform prevederilor legale in baza contabilitatii sau pana la solicitarea clientului pentru eliminarea definitiva a acestora.

PMC Group Distributie SRL poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entitati, care sunt in relatie de parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi: firme de expedie sau curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plata, Asiguratori sau companii care dezvolta interfate si programe software personalizate pentru PMC Group Distributie SRL.

Lista completa a partenerilor procesatori de date poate fi gasita aici.

La inregistrarea pe site, prin completarea formularului de comanda si inregistrarea, cu datele personale, inclusiv CNP-ul, utilizatorul isi ofera acordul prin care entitatile cu care PMC Group Distributie SRL are parteneriate in vederea oferirii de credite, cum ar fi Grenke, Credius, TBI Credit sa verifice si sa prelucreze datele cu character personal ale utilizatorului si verificarea acestuia la diverse institutii cum ar fi Biroul de Credit.

Imformatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere catre Politie, Instante Judecatoresti si Parchetul General dar si unor institutii si organe abilitate conform legii, in urma unei cereri depuse de acestea.

 

Aceasta pagina se afla in curs de completare si actualizare conform reglmentarilor legale!

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 21.06.2018