Toshiba Quantum Key Distribution

Toshiba Quantum Technology

Quantum Secure Communications

Compania Toshiba împărtășește o viziune ce presupune securizarea comunicațiilor din întreaga lume grație progreselor realizate în instrumente de calcul și în matematică. Într-un moment în care progresul tehnologic a creat o proliferare cvasi-permanentă a datelor, nu a fost niciodată mai presantă necesitatea securizării transmiterii de informații sensibile.

Aflaţi mai multe

Energie Toshiba

Susţinerea progresului

Ne folosim de experienţa de o viaţă pentru a dezvolta tehnologii esenţiale pentru sistemele indispensabile.

De la energia regenerabilă a hidrogenului şi sistemele de distribuţie de ultimă oră şi până la energia termică, hidroelectrică şi nucleară, Toshiba contribuie la crearea unei reţele energetice care îmbunătăţeşte calitatea vieţii oamenilor de pe tot globul.

Aflaţi mai multe
Toshiba Energy
Toshiba Semiconductors & Storage

Semiconductori & Stocare Toshiba

Solutions & Components

Toshiba oferă companiilor din Europa o gamă largă de soluții inovatoare în domeniul unităților de hard disk (HDD) și al semiconductorilor pentru companii din sectoare precum transport, industrial, IoT, controlul mișcării, telecomunicații, rețelistică, aplicații pentru bunuri de consum și bunuri de larg consum.

Portofoliul extins al companiei include circuite integrate wireless, semiconductoare de putere, microcontrolere, semiconductoare optice, și ASSP, precum și dispozitive individuale care variază de la diode la circuite integrate logice.

Aflaţi mai multe

Infrastructura Toshiba

Testul timpului

Prin intermediul soluţiilor noastre pentru infrastructura publică, clădiri, unităţi şi sisteme industriale, avem în vedere o societate durabilă, sigură şi fiabilă.

Inovaţiile importante din aceste domenii includ sistemele economice şi ecologice şi soluţiile pentru aspectele esenţiale ale infrastructurii globale, inclusiv alimentarea cu apă şi canalizarea, autostrăzile, sistemele rutiere şi de căi ferate, aerul condiţionat şi iluminatul.

Aflaţi mai multe
Toshiba Infrastructure
Toshiba Digital Solutions

Toshiba Digital Solutions

Creare în comun a unor afaceri și valori noi

Conectând diverse elemente la internet, IoT creează multe afaceri potențiale noi care folosesc cantități mari de date acumulate. Trecând peste granițe legate de companii, domenii și regiuni, noi creăm afaceri și valori noi, împreună cu clienții noștri și cu alte segmente ale societății.

Aflaţi mai multe

Dynabook has recalled certain AC Adapters sold with Toshiba branded laptops (and as separate accessories). For information regarding the AC adapter recall, please visit the Dynabook support page: https://de.dynabook.com/productnotes. Dynabook purchased the Toshiba laptop business in 2018 and manages all related product inquiries and support.