Componente PC

Componente PC - pentru iubitorii de gaming si pasionatii de tehnologie

Fie ca esti interesat de piese pentru a construi propriul calculator, fie ca iti doresti sa inlocuiesti doar o piesa din PC-ul personal, in oferta noastra vei gasi lucrurile de care ai nevoie. Iti punem la dispozitie o gama variata de produse, de la placi video pentru gaming, procesoare si memorii RAM, pana la carcase externe pentru unitate, pasta termoconductoare si unelte speciale care sa te ajute.

In functie de nevoile tale, vei gasi atat diverse piese cu un pret mai ridicat, cat si unele ceva mai ieftine si accesibile. Este important sa alegi componentele tinand cont de caracteristicile fiecareia in parte. Cele necesare unui calculator care sa faca fata sesiunilor intense de gaming sunt mai scumpe, dar si mult mai performante din toate punctele de vedere.

Componente pentru calculatorul tau - de ce sa nu faci un upgrade?

Daca esti interesat de piese noi pentru a face un upgrade calculatorului, Forit.ro iti garanteaza ca toate produsele apartin unor branduri care au dovedit in timp fiabilitatea, avand un raport calitate-pret corect. Le poti comanda cu incredere din magazinul nostru online si le vei primi livrate direct la adresa ta.

Nu uita de accesoriile menite sa prelungeasca durata de viata a device-ului, precum cele de racire (coolere sau ventilatoare) si filtrele de praf. De asemenea, poti alege componente cu un aspect estetic, modern, in diverse culori si cu diverse functii, precum coolerele cu iluminare LED, menite sa imbunatateasca aspectul biroului tau.


Ce tipuri de componente pentru pc se gasesc pe site?

Tipurile de componente pentru pc ce se gasesc pe site sunt urmatoarele: Placi de baza, Procesoare, Memorii RAM, Hard disk-uri, SSD-uri, Placi video, Coolere placi video, TV Tunere, Unitati optice, Placi de sunet, Carcase, Accesorii Carcase, Surse, Coolere / Radiatoare, Water Cooling, Ventilatoare si Accesorii, Filtre de praf, Placi de captura, Accesorii componente PC, Accesorii coolere, Pasta termoconductoare, Modding.

Componentele PC vin cu instructiuni de montare?

Unele dintre componentele PC vin cu instructiuni de montare, altele nu.

Care este garantia oferita la componentele pentru pc?

Garantia oferita componentelor pentru pc este intre 2 si 7 ani.

Cat dureaza livrarea la componentele pentru pc?

Perioada de livrarea a componentelor pentru pc este intre 1 si 10 zile lucratoare.