Pasta termoconductoare

Pasta termoconductoare - imbunatatirea transferului de caldura dintre radiator si procesor

In vederea mentinerii PC-ului sau a laptopului tau, intr-o stare optima, schimbarea regulata a pastei termoconductoare regasite pe procesoare este extrem de importanta. Exista multiple modele de pasta conductoare, iar pe ForIT vei regasi o colectie impresionanta, astfel incat poti fi sigur de faptul ca exista un produs pentru bugetul si cerintele tale. Pasta de procesor va lungi viata acestuia, dar iti va oferi si tie o stabilitate mai buna la munca sau atunci cand te joci. Sistemul tau se va misca fluid, iar comenzile vor fi executate in ritm optim.

Pasta procesor - importanta alegerii potrivite si a aplicarii corecte

In functie de nevoile pe care le ai de la procesorul tau va trebui sa acorzi o atentie sporita alegerii pastei termice, deoarece si aceasta difera de la model la model. In primul rand, gandeste-te pentru ce folosesti calculatorul sau laptopul: pentru munca de zi cu zi, pentru gaming sau pentru editari complexe unde ai nevoie de racirea procesorului pusa la punct si de calitate in materie de placi video? In functie de aceste elemente, este necesar sa ai in vedere temperatura maxima suportata de catre pasta termoconductoare, dar si conductivitatea termica sau densitatea produslui. Toate aceste detalii despre pasta termica pentru procesor, cat si preturile le vei putea regasi in descrierile produselor oferite de catre ForIT.

Pentru a obtine rezultate optime de la pasta termoconductoare, va trebui sa stii cum sa o aplici eficient. Dupa decuplarea de la curent se deschide carcasa si se localizeaza socket-ul procesorului. Se sterge pasta veche cu alcool izopropilic si se aplica o cantitate mica de pasta conductoare (de marimea unui bob de orez) pe mijlocul procesorului, astfel aceasta se va distribui uniform peste dispozitiv.